dr. Vesna Mirt

Sem univ. dipl. psihologinja, terapevtka zakonske in družinske terapije in supervizorka z licenco pri Socialni zbornici Slovenije.

Od leta 2009 do 2012 sem delovala kot strokovna sodelavka in terapevtka v Svetovalnici za motnje hranjenja Muza. Od leta 2011 do 2015 sem bila zaposlena na programu »Terapevtska pomoč pri čustvenem, fizičnem in spolnem nasilju«, sofinanciranem s strani Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve. Od leta 2013 naprej sem sodelavka na Študijsko-raziskovalnem centru za družino.

Individualne, partnerske in družinske terapije izvajam pod redno supervizijo od leta 2009, redno se izobražujem iz področij travme, navezanosti, čuječnosti in načinov dela iz drugih terapevtskih pristopov, ki jih vključujem v lastno terapevtsko prakso.

V prvi vrsti pa mi je najpomembnejše, da sem lahko z osebo, ki pride na pogovor, človek, ki nudi sočutje in podporo. Da lahko sočutno poslušam in nudim varen prostor za ranljivost, za raziskovanje sebe in za utrjevanje poti ven iz stiske v večjo osebno moč in bolj izpolnjujoče odnose.

Ves čas se dodatno izobražujem in sem trenutno v procesu pridobivanja licence iz Emocionalno usmerjene terapije za delo s pari (Emotionally focused therapy for Couples – EFT, po Susan Johnson).

Delujem v Ljubljani. Natančno lokacijo vam sporočim, ko se dogovorimo za sodelovanje.